Inscrie locatie de cazare in Delta Dunarii

Cauta cazare in..

Cazare Delta Dunarii - Poze

              Horoscop 

Delta Dunarii

Stiri despre turismul din Delta Dunarii

Delta Dunarii si Mangalia premiate de EUCC

Numar Vizualizari: 1284

 


EUCC (The Coastal & Marine Union) a acordat Premiul Calitatii Coastei (QualityCoast Award) pentru doua destinatii turistice romanesti – Delta Dunarii si Mangalia.

Ceremoniile de acordare a premiilor pentru cele doua destinatii au avut loc la sfarsitul acestei saptamani, in prezenta oficialilor EUCC, a reprezentantilor judetului Tulcea si a municipiului Mangalia si - bineinteles – a reprezentantilor agentilor economici, organizatiilor non-guvernamentale si a reprezentantilor mass – media. Premiul Calitatii Coastei reprezinta o recunoastere internationala a indeplinirii unei serii de indicatori din domenii precum Natura si Biodiversitate, Mediu, Identitate si Cultura, a eforturilor pe care comunitatile locale le fac pentru imbunatatirea calitatii zonei costiere. In acelasi timp, Premiul Calitatii Coastei reprezinta o modalitate de promovare a destinatiilor turistice durabile prin includerea acestora intr-o baza de date (Quality Coast Destinations) ce va cuprinde 500 de destinatii ce vor fi promovate la nivel international. Toate aceste destinatii vor fi promovate si prin intermediul retelei TUI Olanda, partenerul EUCC in acest proiect.
iN urma aplicarii pentru QualityCoast Award si a verificarilor aferente, Primaria Mangalia a primit din partea EUCC Premiului Calitatii Coastei – Bronz pentru orasul Mangalia si statiunile aferente. In cazul Deltei Dunarii au fost catalogati ca “excelenti” indicatorii referitori la Natura si Identitate, destinatia obtinand Premiul Calitatii Coastei – Aur.

“Felicitam pe aceasta cale reprezentantii Primariei Municipiului Mangalia si ai Judetului Tulcea pentru recunoasterea obtinuta. Suntem convinsi ca aceasta recunoastere este un nou argument pentru a alege Litoralul romanesc sau Delta Dunarii ca destinatii de vacanta ! “ Corina Martin – Presedinte Asociatia Litoral – Delta Dunarii.
 Va invitam sa accesati site-ul www.qualitycoast.net pentru a vizualiza informatii detaliate referitoare la cele 12 destinatii castigatoare a Premiului calitatii Coastei in anul 2011.
< Inapoi

Comentarii vizitatori

Nu exista momentan nici un comentariu !

Adauga un comentariu

Nume
Comentariu Mai aveti 350 caractere
  CAPTCHA Image
Ce vedeti in imagine? *
Campurile marcate cu * sunt obligatorii !

Ultimele anunturi


Vezi toate anunturile

Log in client...

Solicita oferta de cazare in Delta Dunarii Cazare Delta Dunarii - Uzlina

Clasament locatii delta dunarii conform votului vizitatorilor

Oferte last minute

Ultimele subiecte forum

Solunar

                Solunar 2012


Cazare Delta Dunarii


Cazare Delta Dunarii - portalul locurilor de cazare din Delta. Aici gasesti o sumedenie de locuri de cazare din orice locatie a Deltei Dunarii: pensiuni, hoteluri, vile. Click aici pentru Oferte cazare in Delta Dunarii.





 

Cazare Delta Dunarii Contact: contact@cazaredelta-dunarii.ro