Inscrie locatie de cazare in Delta Dunarii

Cauta cazare in..

Cazare Delta Dunarii - Poze

              Horoscop 

Delta Dunarii

Oferte generale de cazare

DANUBE DELTA RESORT

Nota vizitatori: -
Numar Vizualizari: 1785

 

Nota generala - a fost acordata prin votul a 0 vizitatori


Personal
0.00
Curatenie
0.00
Facilitati
0.00
Divertisment
0.00
Mancare
0.00
Loc de joaca
0.00
Raport pret/calitate
0.00
Voteaza si adauga un comentariuVezi clasamentul ofertelor

 

Complexul turistic Danube Delta Resort se afla situat in inima Deltei Dunarii, vis a vis de pitorescul sat pescaresc Crisan, intr-o zona cu un peisaj deosebit, pe malul stang al bratului Sulina. Pozitia deosebita in care este amplasat (centrul deltei- iti ofera posibilitatea ca in maxim o ora sa ajungi in orice loc pe care  doresti sa-l vizitezi din Delta Dunarii), il recomanda atat pentru pescari si vanatori, cat si pentru cei dornici de aventura si relaxare, pentru cei care doresc sa se bucure de frumusetile Deltei Dunarii- unicat in Europa si lume.

 Restaurantul complexului, amenajat in stil exotic, dar cu influente deltaice, deasupra apei va asteapta sa va delecteze simturile. Pe rand sau toate odata. Si ce poate fi mai placut decat o masa copioasa care sa incununeze in mod fericit toate activitatile zilei?


 Va  oferim  preparate culinare excepţionale pescaresti-bors pescaresc facut in natura la ceaun pe pirostrie din noua sortimente de peste, peste pe saslac frip la focul de tabara si transformat in saramura, stiuca umpluta, icre de stiuca, caviar sau selectie de gratar din carne de peste, vita, berbec, porc sau pui, transata, condimentata si preparata in cel mai bun stil pirateresc etc  ,  însă puteţi alege şi dintr-o varietate de mâncăruri internaţionale. Vinurile rafinate româneşti, atent selecţionate de către personal, vor împlini experienţa dvs. culinară.


 Pentru training-uri , sedinte, evenimente va amenajam un spatiu de conferinta dotat cu video-proiector, LCD –cu diagonala de 120 cm, dvd, sistem de sonarizare, flip-chart.
Spatiu de conferinta poate fi amenajat atat in interior, cat si la exterior-pentru cei care solicita acest lucru.


Constructia complexului turistic a inceput in anul 2008, iar pentru anul 2010, va punem la dispozitie 17 de camere si 2 apartamente, astfel:


 


***Camera dubla deluxe: camere elegante si spatioase ( suprafata 22 mp) sunt  dotate cu mobilier si corpuri de iluminat din nuc, bambus si ratan , lcd, tv satelit, aer conditionat, incalzire centrala, lenjeria alba  din damask  baie proprie, spatioasa, cu cabina de dus, uscator de par, halate de baie, papuci si produse cosmetice din gama deluxe –hydro basics.


 


 ***Camera matrimoniala  deluxe: camere elegante si spatioase ( suprafata 22 mp) sunt  dotate cu mobilier si corpuri de iluminat din nuc, bambus si ratan , lcd, tv satelit, aer conditionat, incalzire centrala, lenjeria alba  din damask  baie proprie, spatioasa, cu cabina de dus, uscator de par, halate de baie, papuci si produse cosmetice din gama deluxe –hydro basics.


 


 ***Camerele de la etaj au terasa proprie si vedere DEBARCADER la iazul din spatele complexului, iar camerele de la parter au vedere spre Dunare si gradina.


 


 ***Apartament deluxe : compus din living generos (30 mp), dotat cu canapea extensibila  si fotolii, minibar cu frigider, lcd , tv satelit, dvd, terasa  exterioara proprie cu masuta si  canapea , vedere superba  la debarcader si iazul din spatele complexului .dormitorul este echipat cu pat matrimonial, baie proprie, spatioasa, cu cabina de dus, uscator de par, halate de baie, papuci si produse cosmetice din gama deluxe –hydro basics.


 


 Ne pretuim fiecare oaspete si dorim ca experienta traita in Delta Dunarii sa ramana printre cele mai placute amintiri ale dumneavoastra, asa ca va punem la dispozitie doar adevarati profesionisti: instructori de pescuit sportiv, instructori de sporturi nautice, conducatori de ambarcatiuni, bucatar, ospatar, barman.


 Personalul este riguros ales si format din oameni bine pregatiti, experimentati si dedicati. La cerere, puteti beneficia de serviciile specializate ale colaboratorilor nostri: DJ, animatori, trupe muzicale in voga, ansambluri folclorice, traineri, oenologi, ornitologi, ghizi turistici vorbitori de limbi straine, etc.


 


Pe langa facilitatile  de cazare va stau la dispozitie:
Debarcader si restaurant propriu, sala de conferinta, bar, terasa, spatiu amenajat pentru foc de tabara, barbeque, bors de peste la ceaun pe pirostrie,baie in iazul din interiorul complexului, jacuzzi,sezlonguri, tir cu arcul, tir cu arbaleta, volei, badminton, inchiriere ustensile pentru pescuit,hamace-baldaghine,instructor de scuba-driving,instructor sporturi nautice,sala fitness,asistenta medicala in permanenta,masaj de intretinere si relaxare(contra cost)

Vezi caracteristicile ofertei

Caracteristici generale

Oferta valabila pana la data: 25 Nov 2021
Adresa web: www.hotelgggociman.ro
Localitatea: Crisan
Numar de stele:4
Strada:delta dunarii
Nr strada:crisan
Nr camere:17
Nr locuri:40
Pret:168 lei
Telefon receptie:0729882491
Email:office.edentravel@gmail.com
Fax:0240532010

Persoana de contact

Nume: david andreea
Telefon: 0729882491
Inchide detaliile X

Facilitati

BarCampingFoisorGradinaGratarLoc de joacaMasajPiscinaPlata cu cardRestaurant
Sala de gimnasticaTerasaTichete
Aer conditionatBaie in cameraCamera cu TVCamere cu balconCutie de valoriIncalzire centralaInternetInternet wirelessMinibarTelefon
Uscator de par
< Inapoi

Comentarii vizitatori

Nu exista momentan nici un comentariu !

Voteaza, adauga comentariu, adauga poze

 

Personal
0.00
Curatenie
0.00
Facilitati
0.00
Divertisment
0.00
Mancare
0.00
Loc de joaca
0.00
Raport pret/calitate
0.00
Scor general
0.00

Nume
Comentariu Mai aveti 350 caractere
Poze
 
  Poza nu trebuie sa depaseasca 3072 Kb !
Poza   
  CAPTCHA Image
Ce vedeti in imagine? *
Campurile marcate cu * sunt obligatorii !

Ultimele anunturi


Vezi toate anunturile

Log in client...

Solicita oferta de cazare in Delta Dunarii Cazare Delta Dunarii - Uzlina

Clasament locatii delta dunarii conform votului vizitatorilor

Oferte last minute

Ultimele subiecte forum

Solunar

                Solunar 2012


Cazare Delta Dunarii


Cazare Delta Dunarii - portalul locurilor de cazare din Delta. Aici gasesti o sumedenie de locuri de cazare din orice locatie a Deltei Dunarii: pensiuni, hoteluri, vile. Click aici pentru Oferte cazare in Delta Dunarii.





 

Cazare Delta Dunarii Contact: contact@cazaredelta-dunarii.ro