Retete culinare cu peste
Ciorba de Crap
Numar Vizualizari: 4870
Ingrediente : Pentru 10 portii: 1,500 kg peste, 2,5 I
apa, 200 g morcovi, 200 g albitura, 100 g telina, 400 g ceapa, 200 g
ardei gras, 100 ml ulei, 50 g pasta de tomate, 1 kg rosii, 50 g
leustean, 50 g patrunjel verdeaţă, 5 g sare de lamiie (otet), sare, dupa
gust.
Mod de preparare : Pestele se curata de
solzi si intestine; se spala, se portioneaza si se sareaza. Zarzavatul
se curata, se spala si se taie felioare in lungime. Ceapa se curata, se
spala si se taie marunt. Rosiile se curata, se spala si se taie in
sferturi. Ceapa se pune la fiert in apa cu sare, zarzavatul si ardeiul
se inabusa in ulei cu adaos de apa si apoi se adauga in vasul in care
fierbe ceapa. Cind zarzavatul este aproape fiert se adauga pasta de
tomate diluata cu putina zeama si sare de lamiie (otet). Se adauga
pestele si rosiile continuind fierberea cca 10 — 15 minute. Se serveste
cu verdeata.
Se poate pregati si din capete si cozi de peşte, avind
grija sa se scoata osul amar de la capul pestelui.
< Inapoi
Comentarii vizitatori
Nu exista momentan nici un comentariu !
Ultimele anunturi
Log in client...
Clasament locatii delta dunarii conform votului vizitatorilor
Oferte last minute
Ultimele subiecte forum
Solunar
Solunar 2017
Cazare Delta Dunarii
Cazare Delta Dunarii - portalul locurilor de cazare din Delta. Aici gasesti o sumedenie de locuri de cazare din orice locatie a Deltei Dunarii: pensiuni, hoteluri, vile.
Click aici pentru Oferte cazare in Delta Dunarii.