Retete culinare cu peste
Plachie de stiuca
Numar Vizualizari: 5820
Ingrediente:
1,5
kg. peste -stiuca 7-8 buc. ceapa mari, 2 cesti de ulei, 3-4 buc. rosii,
1 pahar vin, 1-2 legaturi patrunjel verde, sare, piper
Mod
de Preparare
Se curata pestele, se taie in bucati si se
freaca cu sare si piper. Se taie ceapa in felii subtiri si se prajeste
usor in ulei. Se adauga rosiile curatate si taiate, piper, mult
patrunjel tocat si vin,amestecind totul bine. Dupa ce s-au prajit se
pune totul intr-o tava, se asaza bucatile de peste deasupra si se da la
cuptor la foc potrivit, iar din cind in cind se toarna sos deasupra
pestelui.
Mod de Servire
Cind este gata plachia
se asaza pe o farfurie si se poate servi calda sau rece, dupa plac.
< Inapoi
Comentarii vizitatori
Nu exista momentan nici un comentariu !
Ultimele anunturi
Log in client...
Clasament locatii delta dunarii conform votului vizitatorilor
Oferte last minute
Ultimele subiecte forum
Solunar
Solunar 2017
Cazare Delta Dunarii
Cazare Delta Dunarii - portalul locurilor de cazare din Delta. Aici gasesti o sumedenie de locuri de cazare din orice locatie a Deltei Dunarii: pensiuni, hoteluri, vile.
Click aici pentru Oferte cazare in Delta Dunarii.